به گزارش همشهری آنلاین، این روزها وسعت حسینیه ۸۰۰ مترمربع با ساختمانی ۲ طبقه و زیرزمین و آشپزخانه و چایخانه است.
در حسینیه، خادمی از نسلی به نسل دیگر میرسد و بیش از ۶۰ نفر، خادم هستند که گوشه کار را میگیرند.
از خادمان حسینیه به عنوان پیرغلام یاد میشود و زمان عزاداریها روی سکویی مخصوص به عنوان پیشکسوت مینشینند.
توزیع غذا به مدت ۵۰ روز در ماههای محرم و صفر یکی از ویژگیهای حسینیه اعظم فرحزاد است. در قدیم، ۱۰ روز توزیع غذای نذری داشتند.
فسنجان و آبگوشت نذری فرحزاد شهرت زیادی دارد. گردوی فسنجان از درختهای موقوفهای تهیه میشود که اهالی نذر کردهاند.
حسینیه اعظم فرحزاد در کوچهای تنگ قرار دارد، اما بخشی از عزاداری دسته بزرگ آن در همین کوچهراه دایر میشود.
نظر شما